Інформація комісій з проведення обстеженя пошкоджених об'єктів нерухомого майна та надання компенсації за пошкоджене/знищене майно

Шановні мешканці Луганщини!

За додатковими роз’ясненнями з питань подання інформаційного повідомлення до Реєстру пошкодженого та знищеного майна рекомендуємо звернутися до представників комісій з проведення обстеження пошкоджених об’єктів нерухомого майна та надання компенсації за пошкоджене/знищене майно, що створені у ваших громадах.

Наразі це стосується комісій:

  • 1. Комісія з проведення обстеження пошкоджених об’єктів (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473).
  • 2. Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України - ЕПП «єВідновлення) (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 №381).
  • 3. Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.2023 № 516).

Контактна інформація комісій з проведення обстеження пошкоджених об’єктів нерухомого майна та надання компенсації за пошкоджене/знищене майно доступна за посиланням https://bit.ly/40k9YjI