Розпочато прийом анкет до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну! Постановою Кабміну започатковано експериментальний проєкт, покликаний допомогти державним органам на деокупованих територіях залучити до своїх команд вмотивованих і професійних працівників. Координаторами проєкту є Мінреінтеграції та Нацагентство з питань державної служби (НАДС).

 

Службовці, які працюють у державних органах на звільнених територіях, мають змогу своєю щоденною роботою будувати нове майбутнє для всієї країни. Це робота з високим рівнем особистої участі та відповідальності за ухвалені рішення, що впливають на життя людей.

Отож, якщо ви: розумієте важливість відновлення деокупованих територій, маєте необхідну кваліфікацію, хочете спробувати свої сили на державній службі й усвідомлюєте рівень відповідальності цієї роботи – не зволікайте, долучайтеся до резерву!

Для цього перейдіть за посиланням - https://reserve.nads.gov.ua/, зареєструйтеся в системі та заповніть анкету.

Зарахування до резерву здійснюється на добровільній основі з дотриманням принципів забезпечення рівного доступу, політичної неупередженості, законності, довіри суспільства, недискримінації, прозорості та доброчесності.

Докладніше про алгоритм зарахування до резерву, процедуру працевлаштування, роботу з державними органами на деокупованих територіях дізнавайтеся на сторінці НАДС - https://bit.ly/3PGgYnr

Мінреінтеграції