ГО «Еко-розвиток» запрошує до участі у громадських слуханнях

 Шановні мешканці Лисичанської міської територіальної громади!

Громадська організація «Еко-розвиток» запрошує взяти участь у громадських слуханнях, які відбудуться 22 грудня з 13:00 до 15:00 на онлайн платформі ZOOM.

Мета заходу — залучення всіх зацікавлених сторін до обговорення на тему «Техніко-економічний аналіз вугільного сектору в Донецькій і Луганській областях, включаючи техногенне навантаження на території вугільних шахт та прилеглих населених пунктів, з використанням методики оцінювання екологічних загроз та ризиків регіону за допомогою інноваційних цифрових, аерокосмічних технологій та експертних оцінок».

Зазначимо, за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру громадська організація «Еко-розвиток» здійснює комплексне дослідження з питань управління небезпечними об’єктами (затоплені вугільні шахти), для формування політики на національному та місцевому рівнях в Донецькій та Луганській областях.

Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму до 15 грудня за посиланням: https://forms.gle/6AD5fHNcPdFyKHjq5

Посилання для участі у слуханнях буде надіслано на електронну пошту, вказану при реєстрації.

У разі виникнення питань, звертайтеся за адресою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Відділ економіки Лисичанської міської ВЦА