Запрошуємо юридичних та фізичних осіб взяти участь в обговоренні містобудівної документації - проєкту генерального плану м. Лисичанськ

Управління будівництва та архітектури Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації запрошує юридичних та фізичних осіб взяти участь в обговоренні містобудівної документації - проєкту генерального плану міста Лисичанськ та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Детальніше ознайомитися з проєктом містобудівної документації можна в управлінні будівництва та архітектури Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62.

Також містобудівна документація оприлюднена на офіційному вебсайті Лисичанської міської ВЦА https://lis.gov.ua/ у розділі «Містобудівна документація» — «Громадські слухання». Матеріал за наступним посиланням: https://lis.gov.ua/gradostroitelnaya-dokumentatsiya.

Громадські слухання відбудуться о 10:00 24 грудня 2021 року за адресою: м.Лисичанськ, вул. ім. М. Грушевського, 7. Початок реєстрації о 09:30.

Пропозиції до проєкту приймаються до 10 січня 2022 року в письмовому вигляді за адресою: 93100, Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, буд. 62, або на електронну пошту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Контактні телефони: (06451) 7-30-24, 7-26-30.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА