Увага! Виявлено витік газу з підземного газопроводу

Лисичанське МРУЕГГ повідомляє, що о 16.35 4 жовтня 2021 року, під час комплексного приладового обстеження виявлено витік газу з підземного газопроводу низького тиску діаметром 100 мм. Перекрита засувка по вулиці Жовтнева, 302, без газопостачання залишилось 1198 абонентів державного сектору.

Також цього дня о 19.40 на перехресті вул. Енергетиків та вул. Красна виявлено витік газу — до аварійно-диспетчерської служби надійшла заявка від перехожої про наявність запаху газу. Бригадою АДС було проведено обстеження місця аварії та підтверджено витік газу у газовому колодязі № 293 — 3%. Для усунення аварії перекрита засувка середнього тиску діаметром 400 мм, без газопостачання залишилось 36 абонентів державного сектору та 1 абонент приватного сектору.

Відновлення газопостачання відбудеться після виконання ремонтних робіт та повторного пуску газу споживачам відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Лисичанське МРУЕГГ звертається з проханням перекрити крани перед газовими приладами на час відновлення газопостачання не залишати газові прилади без нагляду.

Допустити робітників Лисичанського МРУЕГГ до газових приладів для проведення робіт з пуску газу.

Дотримуйтесь Правил безпеки систем газопостачання та будьте уважними щодо використання газу у побуті.

Якщо ви почули запах газу, негайно передзвоніть за телефоном 104 до аварійно-диспетчерської служби Лисичанського МРУЕГГ.

Адміністрація Лисичанського МРУЕГГ