Щодо своєчасної сплати рахунків за природний газ

Шановні споживачі!

Лисичанське міжрайонне управління з експлуатації газового господарства звертається до вас із наполегливим проханням — терміново погасити існуючу заборгованість за газопостачання та послугу з розподілу природного газу!

Підприємство закінчило надзвичайно складний і напружений опалювальний сезон 2020/2021 років і наразі розпочало підготовку до нового опалювального сезону.

У міжопалювальний період реалізовується комплекс заходів по модернізації та ремонту устаткування та обладнання для забезпечення безаварійної роботи газорозподільної системи у зимовий період.

Борги побутових споживачів Лисичанського МРУЕГГ за розподіл природного газу становлять 23,7 млн. грн. З них 16,5% споживачів в 2021 році жодного разу не здійснили платіж за розподіл блакитного палива.

У споживачів, які користуються газовими колонками і плитами або виключно плитами (без приладів обліку газу), оплата за послуги з розподілу в місяць становить 19,51 грн. (плита газова — 10,03 грн.) гривень на 1 людину. Фахівці Лисичанського МРУЕГГ проводять активну роботу з попередження боржників, адже заборгованість за природний газ та послугу з його розподілу після закінчення карантину може стати причиною відключення від газопостачання.

Лисичанське МРУЕГГ закликає споживачів вчасно сплачувати за постачання природного газу, послугу з розподілу газу та не допускати нарощування боргів, адже від цього залежить безперебійне та безаварійне функціонування газорозподільної системи Луганської області, відповідно — стале постачання природного газу протягом всього року.

Закликаємо споживачів своєчасно сплачувати рахунки за природний газ, оскільки від цього напряму залежить перепризначення субсидій на наступний період!

При наявності заборгованості за природний газ та його розподіл споживач може звернутися до Лисичанського МРУЕГГ за адресою: м. Лисичанськ, вул. Газовиків, б.22, та укласти договір погашення заборгованості.

Для укладання договору погашення заборгованості необхідно надати наступні документи:

  • 1) паспорт та ідентифікаційний номер;
  • 2) довідка з ЦНАП про склад сім’ї;
  • 3) довідка про доходи всіх зареєстрованих осіб;
  • 4) здійснити платіж на суму не менше ніж 30% від суми заборгованості.

Побутовий споживач, який за умовами договору розподілу природного газу розраховується за лічильником газу, зобов’язаний щомісяця, станом на 01 число місяця, знімати фактичні показання лічильника газу та протягом трьох діб (до 03 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ у спосіб, визначений договором розподілу природного газу.

Показання лічильника газу необхідно передавати щомісяця за телефонами:

095-209-18-53, 097-576-99-61, 067-409-63-43

та/або на сайті lc.luggas.com.ua або lis104.pp.ua

Адміністрація Лисичанського МРУЕГГ