До уваги громадських організацій!

Представниками Програми ООН з відновлення та розбудови миру щодо залучення міжнародної технічної допомоги на реалізацію проєктів місцевого розвитку планується проведення ознайомчого онлайн-семінару з питань написання грантових заявок та запланованих на 2021 рік грантових конкурсів для громадських організацій у сфері побудови громадянського суспільства, підвищення його стійкості та відновлення миру.

Мета семінару – підвищення якості підготовки грантових заявок та ознайомлення громадськості з запланованими заходами Програми ООН з відновлення та розбудови миру з підтримки місцевих ініціатив.

На семінарі планується розглянути наступні питання:

  • - напрями підтримки організацій громадянського суспільства та місцевих органів влади;
  • - географія впровадження проєктів;
  • - вимоги до участі у грантових конкурсах;
  • - причини відхилення донорськими організаціями грантових заявок та підвищення якості їх підготовки;
  • - рекомендації заявникам за підсумками проведених у 2020 році грантових програм;
  • - моніторинг виконання та підготовка звіту за проєктами.

Орієнтовно захід заплановано на лютий 2021 року. Про час та умови підключення до онлайн-семінару буде повідомлено додатково.

Відділ економіки військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська просить зацікавлених осіб надати до 16.00 16 лютого 2021 року на електронну адресу відділу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. наступну інформацію: ПІБ, назва організації, телефон та електронна адреса.

Відділ економіки ВЦА м. Лисичанська