Про намір здійснити встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії для населення, бюджетних установ та інших споживачів в IІІ кварталі 2020 року

КП «Лисичанськтепломережа» інформує про намір здійснити встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії в IІІ кварталі 2020 року, згідно вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги (наказ Мінрегіонрозвитку від 05.06.2018р. № 130).

Інформаційні матеріали про плановані тарифи розміщені на офіційному сайті підприємства https://www.lts.lg.ua/ в розділі «Новини» та на інформаційному стенді в абонентському відділі комунального підприємства «Лисичанськтепломережа».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб з питання наміру КП «Лисичанськтепломережа» здійснити встановлення тарифів на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії приймаються підприємством до 12.07.2020р. включно за адресою: 93113, м. Лисичанськ, Луганської обл., вул. Тепла, буд 17, приймальня КП «Лисичанськтепломережа».

Адміністрація КП «Лисичанськтепломережа»