Про надання пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

 Громадські об’єднання, які не мають статусу всеукраїнських, відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських об’єднань, благодійні організації, а також місцеві або регіональні засоби масової інформації мають можливість подати в термін до 1 березня 2020 року пропозиції щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Документи кандидатів мають бути оформлені в установленому порядку відповідно до п. 7 постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1333 «Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» та надіслані на поштову адресу: вул. Еспланадна 42, каб. 313-а, м. Київ, 01601.

Звертаємо увагу на те, що Премія присуджується за досягнення протягом 2019 року (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки). Щороку присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис. гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

Додаткова інформація щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії - за телефоном (044) 284-30-26 (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики).

За інформацією Міністерства культури, молоді і спорту України