Міжнародна виставка "InterBuildExpo"

З 29 березня по 1 квітня у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» працюватиме міжнародна виставка «InterBuildExpo» — головна будівельна подія року, що організується ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» спільно з Будівельною палатою України за підтримки Мінрегіону України.

На виставці будуть показані новинки будівельної галузі, перспективні проекти, сучасні технології та матеріали. Візьмуть участь близько 600 підприємств та організацій, в т.ч. більше тридцяти — зарубіжних.

В рамках виставки передбачено проведення Круглого столу «Поліпшення інвестиційного клімату — основа розвитку будівельного комплексу та економіки України в цілому», на якому будуть розглянуті актуальні питання залучення інвестицій, розвитку будівельного комплексу та шляхи виведення його на належний рівень.

Офіційне відкриття виставкових заходів відбудеться 29 березня в першому павільйоні «КиївЕкспоПлаза» об 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 26.

За консультаціями та роз’ясненнями звертатись до Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації, пр. Центральний, 59, м. Северодонецьк, 93406, тел. (+3806452) 23307, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .