Анонс культурних та спортивних заходів з 22 по 28 квітня

З 22 по 28 квітня в учбових закладах міста (в загальноосвітніх школах, в професійно-технічних та середньо-спеціальних навчальних закладах) проходитиме міський етап Всеукраїнської благодійної акції «Серце до Серця» (допомога дітям з вадами слуху).

23 квітня у Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбудеться відкриття фотовиставки з архівного відділу Лисичанської міської ради та фондів міського краєзнавчого музею до 75-річчя створення Луганської області.

З 24 квітня у Лисичанському міському краєзнавчому музеї працюватиме виставка творчих робіт учнів художніх відділень шкіл естетичного виховання «Війна очима дітей».

24 та 25 квітня на стадіоні «Шахтар» проходитиме Спартакіада з легкої атлетики серед студентів вищих навчальних закладів.

25 квітня пройдуть наступні заходи:

  • о 13.00 у ПК ім. В.І. Леніна — вечір-зустріч «Минуле пізнаємо, героїв вшановуємо», присвячена Дню Чорнобильської трагедії;
  • о 14.00 у Лисичанському міському краєзнавчому музеї — науково-практична конференція «Велика Вітчизняна війна. Статистика печалі і подвигу» до 70-річчя звільнення міста Лисичанська від фашистських загарбників;
  • о 15.00 у ПК ім. В.М. Сосюри — звітній концерт художньої самодіяльності «Мой город капелька Донбасса».

26 квітня о 9.30 на стадіоні «Шахтар» відбудуться міські змагання з видів спорту серед допризовної молоді.

27 квітня о 12.00 у в центральній бібліотеці міста пройде літературно-музична театралізована вистава «Три сестри», а о 15.00 ПК ім. Н.К. Крупської запрошує на фестиваль «Танцювальна феєрія», присвячений Всесвітньому дню танцю.

Окрім того, протягом тижня наші спортсмени візьмуть участь у наступних змаганнях за межами міста:

  • з 25 по 27 квітня — у Відкритій першості міста зі спортивної гімнастики (м.Сєвєродонецьк);
  • 27 квітня — у 3-му етапі Чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу (м. Київ);
  • 27 та 28 квітня — у Кубку області з дзюдо серед чоловіків та жінок (м. Луганськ);
  • 27 та 28 квітня — у командному Кубку області з греко-римської боротьби серед юнаків 1998-2000р.н. (м. Стаханов).