До уваги мешканців Лисичанської міської територіальної громади, які користуються послугами Дії для подання інформаційних повідомлень про пошкоджене та знищене майно!

До уваги мешканців Лисичанської міської територіальної громади, які користуються послугами Дії для подання інформаційних повідомлень про пошкоджене та знищене майно!

Зверніть увагу, що за розпорядженням начальника Лисичанської МВА №03 від 19.01.2024 «Про перейменування об’єктів топоніміки», на виконання положень Закону України від 21.03.2023 № 3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» було затверджено перелік перейменованих топонімів шістнадцяти населених пунктів Лисичанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області, що містили символіку російської імперської політики та приведено у відповідність до стандартів української мови.

Звертаємо увагу усіх мешканців на зміни та просимо користуватись лише оновленими топонімами задля уникнення помилок та пришвидшення опрацювання заявок.

Зі зміненими найменуваннями можна ознайомитись у додатках за посиланнями:

- Лисичанськ: http://surl.li/qzbbd

- Новодружеськ: http://surl.li/qzbbj

- Привілля: https://cutt.ly/VwNGFVva

- Білогорівка: http://surl.li/qzauh

- Вовчоярівка: http://surl.li/qzauz

- Малорязанцеве: http://surl.li/qzavl

- Мирна Долина: http://surl.li/qzawh

- Лисичанський: http://surl.li/qzawt

- Лоскутівка: http://surl.li/qzaxe

- Підлісне: http://surl.li/qzaxq

- Тополівка: http://surl.li/qzaym

- Біла Гора: http://surl.li/qzayx

- Золотарівка: http://surl.li/qzazk

- Рай-Олександрівка: http://surl.li/qzazw

- Устинівка: http://surl.li/qzbae

- Шипилівка: http://surl.li/qzbav