Анонс культурних та спортивних заходів з 25 квітня по 1 травня

У понеділок, 25 квітня, розпочне свою роботу виставка робіт учнів образотворчого відділення «Дзвони Чорнобиля» у Новодружеській ДШМ. Того ж дня о 13:00 у ПК ім. В.М. Сосюри відбудеться звітній концерт «Мир, який ви нам подарували», присвячений Дню Перемоги.

26 квітня о 10:00 біля пам’ятнику «Землякам-чорнобильцям» відбудеться відкриття меморіальних плит з іменами померлих ліквідаторів аварії на ЧАЕС. А о 13:30 зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС «Слідами великої мужності» розпочнеться у літературно-музичній вітальні ПК ім. В.М. Сосюри. Ще один захід, присвячений 25-й річниці Чорнобильської трагедії відбудеться о 15:00 у Новодружеській ДШМ — ним стане концерт учнів та викладачів ДШМ. Того ж дня о 14:00 у ПК ім. В.М. Сосюри проходитиме зустріч міського голови Сергія Дунаєва з ветеранами ВВв.

27 квітня о 14:00 розпочнеться концерт «Герої минулих років» до річниці визволення від німецько-фашистських загарбників у літературно-музичній вітальні ПК ім. В.І. Леніна. Того ж дня у ЦПРШМ проходитиме конкурс малюнку «Ні!» наркотикам«.

28 квітня о 14:00 відбудеться чергова зустріч міського голови м. Лисичанська Сергія Дунаєва з ветеранами ВВв (ЗОШ № 27). Того ж дня о 16:00 розпочнеться сольний концерт жіночого вокального ансамблю Новодружеської ДШМ у приміщенні школи мистецтв.

30 квітня учні Лисичанської ДМШ № 2 прийматимуть участь у Міжнародному конкурсі «Золотий зорепад» у Дніпропетровську. Того ж дня творчі колективи міста змагатимуться на Міжнародному конкурсі баяністів-акордеоністів «Perpetuum mobile», що проходитиме у м. Дрогобич.

1 травня день буде насичений творчими програмами. Тож, о 10:00 на площі біля ПК ім. В.М. Сосюри розпочнеться дитяче свято «Здраствуй мир, здраствуй друг!» до Міжнародного дня солідарності трудящих. О 15:00 ПК ім. В.І. Леніна запрошує на концертну програму «Квітучий травень». О 18:00 біля ПК ім. В.М. Сосюри розпочнеться концерт ВІА «Крила удачі» «Здрастуй місто моє, зачароване весною!», що також буде присвячений до Міжнародному дню солідарності трудящих. А вже о 19:00 стартуватимуть міські народні масові гуляння на пл. Перемоги та у сквері ім. 10-річчя незалежності України.

У кінотеатрі «Дружба» наступного тижня можна буде переглянути такі фільми:

  • м/ф «Ранго» (сеанси: 25-28 квітня о 16:00);
  • х/ф «Служебный роман: наши дни» (сеанси: 25-28 квітня о 18:00);
  • х/ф «Жена напрокат» (сеанси: 25-28 квітня о 20:00; 29 квітня — 1 травня о 16:00 та о 18:00);
  • х/ф «Вкус ночи» (сеанси: 29 квітня — 1 травня о 20:00).

Також наступного тижня відбудеться численна кількість спортивних подій. Тож, 28 квітня на стадіоні «Шахтар» проходитиме Міська спартакіада допризовної молоді. З 28 квітня по 2 травня міська команда змагатиметься у Кубку світу з акробатичного рок-н-ролу («Юнаки», «Юніори»), а також Кубок Європи з акробатичного рок-н-ролу («Б»-клас), що проходитимуть у Болгарії. 29 квітня міські спортсмени прийматимуть участь у Чемпіонаті області з греко-римської боротьби серед юнаків 1996-98 р.н. (м. Луганськ). 29-30 квітня міська команда змагатиметься на Чемпіонаті області зі спортивної акробатики серед команд ДЮСШ, що проходитиме у Стаханові. А 1 травня наша футбольна команда від’їздить до Кремінної, де відбудуться чергові ігри Першості області з футболу серед юнаків.