Про продовження строку проведення громадського опитування

У зв’язку з низькою громадською активністю, відсутністю ініціативи та малою кількістю пропозицій від мешканців міста, Управління будівництва та архітектури ВЦА м. Лисичанська повідомляє про продовження строку проведення громадського опитування під час розгляду питання присвоєння назв новостворюваним об’єктам топоніміки (8 проєктованих вулиць) в межах вул. 9-го Травня та К. Маркса у місті Лисичанськ.

Строки проведення громадського опитування: з 1 грудня 2020 року по 2 квітня 2021 року.

Нагадуємо, що громадське опитування проводиться з метою залучення представників громадськості до участі у наданні пропозицій щодо присвоєння назв новостворюваним об’єктам топоніміки — 8 проєктованих вулиць в межах вул. 9-го Травня та К. Маркса у кварталі 50 років Перемоги міста Лисичанськ Луганської області.

Закликаємо взяти активну участь в опитуванні фізичних та юридичних осіб, а також громадські об’єднання, а насамперед, організації ветеранів АТО/ОСС, адже цей квартал розбудовується саме для них та членів їх сімей.

Форма проведення громадського опитування — проведення консультацій шляхом приймання письмових листів-пропозицій (зауважень) щодо назв вулиць на електронну пошту управління будівництва та архітектури ВЦА м. Лисичанська: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , а також листів на поштову адресу управління будівництва та архітектури ВЦА м. Лисичанська: 93100, м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62.

Обов’язкові умови до пропозицій

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи електронній формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, передбачений в інформаційному повідомленні.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції, які містять ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти новостворюваним вулицям повинні містити обґрунтування такої назви з посиланням на історичні дані.

Отримати додаткову інформацію можна звернувшись до управління будівництва та архітектури ВЦА м. Лисичанська за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62, з понеділка по четвер з 08.00 до 17.00, у п’ятницю з 08.00 до 16.00, перерва 12.00 до 12.48. Телефон: (06451) 7-30-24.

Результати опитування протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій будуть узагальнені та оприлюднені на офіційному сайті ВЦА міста Лисичанськ.

Управління будівництва та архітектури ВЦА м. Лисичанська