Підведено підсумки ІІІ Регіональної інтернет-олімпіади з фізики ім.М.І.Германчука

 Закінчив роботу другий етап ІІІ Регіональної інтернет-олімпіади з фізики ім.М.І.Германчука, ініціатором якого є Лисичанський багатопрофільний ліцей. У зв’язку з карантинними обмеженнями олімпіада проходила в режимі онлайн.

Дев’ять закладів загальної середньої освіти міста і Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей стали учасниками цікавого пізнавального заходу, мета якого – старт для активного пізнання й можливість зацікавити учнів предметом та цілою наукою! Мозаїка питань, що не мають миттєвих відповідей, викликали азарт і пізнавальний інтерес, а командна відповідальність за результат виступу спонукала до творчої співпраці всіх учасників заходу.

Педагогічна спільнота міста отримала вагомий досвід проведення інтелектуальних онлайн-змагань і впевненість у тому, що в умовах карантинних обмежень можна знайти застосування креативному мисленню учителів і вихід за кордони уроку й звичайної навчальної програми.

Серед кращих учасників інтернет-олімпіади Водяник Максим (Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей), Сазоненко Влад (ЗЗСО№6), Сергієнко Семен (ЛСШ№27), Афоніна Діана і Мороз Іван (ЗЗСО№5).

Членам журі інтернет-олімпіади було важко визначити рейтингову позицію команд – надто малий розрив у сумі балів. Переможцями конкурсу стали:

1 місце Сєвєродонецький багатопрофільний ліце і ЗЗСО №5 м.Лисичанськ;

2 місце ЗЗСО №6 і ЗЗСО №13;

3 місцеЛСШ №27, ЗЗСО №2 і ЗЗСО №7.

Переможці отримають грамоти та невеличкі подарунки на пам’ять.

Чудове інтелект-змагання підготували і провели вчителі Лисичанського багатопрофільного ліцею Лариса Феліксівна Сотнікова та Микола Андрійович Козаревський, педагоги, які вміють захоплюватись своїм предметом, та зацікавлювати ним інших.

Лисичанський методичний центр