Діти Лисичанської громади відвідали "Мобільний клас безпеки"

Мобільний клас безпекиДіти-переселенці Лисичанської громади, які тимчасово проживають в Київському шелторі-хабі відвідали інтерактивний захід, що організували працівники Сектору ювенальної превенції Святошинського управління поліції ГУНП у м. Києві та ГУНП України.

«Безпека наших дітей - це перший обов'язок і правоохоронців, і нас усіх дорослих. Дійсно, зараз багато ситуацій та тривоги. Бувають обстріли. На вулиці можуть знаходитися вибухові предмети та інше. Я дуже вдячний працівникам Національної поліції та Лисичанської військовій адміністрації, які разом роблять такий мобільний кейс, щодо підготовки та навчання дітей», - зазначив Голова Луганської ОДА-ОВА Артем Лисогор.

Змістовне практичне заняття та наочні макети допомогли дітям краще засвоїти матеріал та здобути нові знання й навички.

«Ми розуміємо, що після деокупації будемо мати велику проблему з замінованістю міста, тому діти отримали первинні знання з мінної безпеки», - розповів начальник Лисичанської МВА Валерій Шибіко.

Як виглядає «Мобільний клас безпеки» та що запам'ятали діти дивіться в репортажі Лисичанської МВА за посиланням – https://youtu.be/FsCF6BixRLY

Впродовж зустрічі, поліцейські знайомили малечу з:

- правилами дорожнього руху;

- технікою безпеки при відключені світла;

- нагадали правила мінної безпеки та розповіли алгоритм дій при виявлені вибухонебезпечних предметів;

- розповіли про адміністративну та кримінальну відповідальність.

Спільними зусиллями до Перемоги!