Відбулося громадське обговорення генерального плану м. Лисичанська

Сьогодні, 24 грудня, відбулося громадське обговорення проєкту «Виконання комплексу містобудівних послуг з розробки генерального плану м. Лисичанськ Луганської області» за участі заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олега Калініна.

В обговоренні взяли участь представники розробника проєкту — Державного підприємства Український державний науково-дослідний інститут проєктування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М.Білоконя, посадові особи Лисичанської міської ВЦА та громадськість міста.

Головний архітектор проєкту Ганна Айлікова представила містобудівну документацію та розповіла про генеральний план м. Лисичанська. Окрім того, присутнім доповіли про стратегічну екологічну оцінку до генплану. Далі учасники обговорень заслухали інформацію щодо плану зонування та плану червоних ліній магістральних вулиць міста. З поміж інших важливих питань, розглянули розділ — «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту на мирний час та особливий період». Особливу увагу приділили схемі санітарного очищення міста.

В ході обговорення присутні надали пропозиції для врахування в містобудівній документації. На всі поставлені питання фахівці ДП «ДІПРОМІСТО» надали кваліфіковані відповіді.

Зазначимо, що захід організований управлінням будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА.

Управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА