У Лисичанську проходить ХХ традиційний відритий обласний турнір з греко-римської боротьби пам'яті Сергія Карасьова

Сьогодні, 10 грудня, керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка привітав учасників ХХ ювілейного обласного турніру з греко-римської боротьби, присвяченого пам’яті лисичанина, майстра спорту, воїна-афганця, Героя пожежної служби Сергія Карасьова.

«Я дуже пишаюся, що мені випала честь відкривати ХХ ювілейний обласний турнір. Цей турнір — це повага та шана пам’яті Сергія Карасьова. Друзі, бажаю всім тільки перемоги. Тільки вперед», — зазначив Олександр Сергійович.

До привітань керівника долучилися заступник начальника управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Олексій Бльоскін, начальник 2-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС в Луганської області Олександр Резніков, начальник відділу молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА Ніна Нецвєт, заслужений тренер України з класичної боротьби, майстер спорту Олексій Ладік та вдова Сергія Карасьова Наталія Василівна.

В свою чергу пані Наталія висловила подяку керівництву громади та міської дитячо-юнацької спортивної школи за збереження пам’яті про її чоловіка та проведення традиційного турніру.

Також учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять Сергія Карасьова, який 27 років тому загинув під час ліквідації пожежі на Лисичанському нафтопереробному заводі. Його вчинок — це приклад героїзму, який завжди буде жити в серцях мешканців територіальної громади.

Зазначимо, що цього року в змаганнях беруть участь понад 100 спортсменів з Лисичанська, Біловодська, Попасної, Кремінної, Новопскова, Білолуцька та Марківки.