У Лисичанську відбулося засідання експертної комісії архівного відділу

Сьогодні, 19 листопада, в Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації (далі — ВЦА) відбулося чергове засідання експертної комісії архівного відділу.

Під час засідання експертною комісією розглянуто зведені номенклатури справ на 2022 рік фінансового управління та управління освіти Лисичанської міської ВЦА, Приватного акціонерного товариства «Лисичанська нафтова інвестиційна компанія» та Лисичанського промислово-технологічного фахового коледжу.

Зазначимо, що всі номенклатури справ складені на підставі вивчення складу і змісту документів, що відкладаються в діяльності даних установ та підприємств, за структурним принципом і з урахуванням усіх видів документів, що утворюються в процесі діяльності.

Також розглянуто акти про вилучення документів для знищення, що не внесені до Національного архівного фонду, приватних нотаріусів Лисичанського міського нотаріального округу.

За підсумками розгляду вищезазначених документів, експертною комісією архівного відділу прийнято рішення схвалити вищевказані документи.

Архівний відділ Лисичанської міської ВЦА