У Лисичанську молодь навчали основам кібербезпеки

 Сьогодні, 12 листопада, в Лисичанській централізованій бібліотечній системі відбувся семінар на тему «Вирішення проблем, які розгортаються в кіберпросторі мирним шляхом. Захист персональних даних в Інтернеті».

У заході взяла участь група учнів Лисичанського багатопрофільного ліцею. До проведення семінару відділом молоді та спорту було залучено інспектора відділу протидії кіберзлочинності в Луганській області Богдана Демченка.

На семінарі були розглянуті проблемні питання, що виникають сьогодні у користувачів Всесвітньої мережі Інтернет: можливі ризики щодо використання персональних даних та шляхів їх захисту, шахрайські дії зловмисників, наслідки використання публічного WiFi, користування соціальними мережами тощо.

 

 Юні користувачі Інтернету отримали від пана Богдана корисні поради щодо забезпечення власної безпеки під час використання онлайн систем.

Захід було проведено дистанційно на платформі ZOOM із забезпеченням дотримання всіх протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID – 19) відповідно до плану заходів з реалізації в Лисичанській міській територіальний громаді Концепції розвитку цифрових компетентностей.

Відділ молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА