У Лисичанську відбулось засідання громадської комісії з житлових питань

 Вчора, 2 листопада, відбулось засідання громадської комісії з житлових питань при Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області під головуванням заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Олега Калініна.

Під час засідання членами комісії були розглянуті питання щодо взяття громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на квартирний облік у загальну чергу та чергу першочерговиків, зняття громадян міста з квартирного обліку та внесення змін до облікових справ громадян, які перебувають на квартирному обліку.

Громадською комісією ухвалено зарахувати на квартирний облік у загальну чергу та чергу першочерговиків трьох осіб, внести зміни до трьох облікових справ, зняти з квартирного обліку три сім’ї.

Також на засіданні розглянуті та ухвалені клопотання керівництва Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях та Головного управління Національної поліції в Луганській області про виключення жилих приміщень з числа службових. Погоджено рішення керівництва КП «ЛЖЕК № 1» про надання службового житла.

З питань, що розглядались, підготовлені пропозиції на розгляд керівника Лисичанської міської ВЦА.

Відділ з обліку, розподілу та обміну житла Лисичанської міської ВЦА