У Лисичанську розглянуто питання виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

Вчора, 22 жовтня, відбулося засідання комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення під головуванням заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Євгена Наюка.

Під час засідання розглянуто заяви чотирьох внутрішньо переміщених осіб, визнаних учасниками бойових дій з числа учасників АТО/ООС, які звернулися за призначенням грошової компенсації, відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 (далі – Порядок).

За результатами роботи комісією ухвалено рішення про призначення грошової компенсації двом заявникам.

Крім того, членами комісії, відповідно до п.5 Порядку, переглянуті раніше прийняті рішення про призначення грошової компенсації за нововиявленими обставинами. За результатом перегляду ухвалене одне рішення про перерахунок грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, та одному заявнику – відмовлено.

Зазначимо, на теперішній час грошова компенсація за належні для отримання жилі приміщення призначена 66 особам на загальну суму 80349,7тис. грн.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА