Сьогодні у Лисичанську вітали з Днем усиновлення

Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок. Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя.

30 вересня, у День усиновлення, який невипадково збігається із християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, вихованці 9-х дитячих будинків сімейного типу, 6-ть прийомних сімей та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Лисичанської територіальної громади не залишись без подарунків та уваги Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

Тож, сьогодні, керівник Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка та його заступник Олег Калінін, начальник служби у справах дітей Світлана Логвіненко спільно з заступником голови Луганської облдержадміністрації Катериною Безгинською та начальником служби у справах дітей обласної держадміністрації Раїсою Родіною відвідали дитячі будинки сімейного типу Закірових Вероніки, Закірових Рустама та Юлії, Голданів, Ковриженків, Алешків, Понедільченків, Білецьких та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Під час візитів гості ознайомилися з умовами побуту, поцікавилися у дітей чим вони займаються, як проводять дозвілля та їхніми планами на майбутнє.

Очі дітей випромінювали радість та впевненість, що їх люблять, поважають, розуміють та чують, що вони одне ціле справжньої дружньої родини.

Зворушливими моментами візитів стали виступи дітей, які з задоволенням розповідали вірші, співали пісні, грали на музичних інструментах та дарували сувеніри на згадку.