Олег Калінін провів виїзний прийом громадян у смт Вовчоярівка

 Вчора, 15 вересня, заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олег Калінін провів виїзний прийом громадян у смт Вовчоярівка. На прийом до заступника керівника звернулись 4 мешканці.

Всі звернення громадян стосувалися переважно благоустрою селища. Так, мешканців Вовчоярівки турбували питання ремонту доріг, зовнішнього освітлення, покосу трави та прибирання місцевого кладовища, яке дотепер ніколи не перебувало на балансі селища.

Також під час особистого прийому до Олега Вікторовича звернулися мешканці із питанням несанкціонованого сміттєзвалища. Адже на сьогоднішній день на території селища відсутні контейнери для сміття та не організовано вивіз самого сміття. Та маючи таку екологічну проблему, переважна більшість селян не має бажання вирішити це питання шляхом заключення договорів на вивіз твердих побутових відходів із Лисичанським комунальним автотранспортним підприємством 032806.

Окрім того, виїзний прийом відбувся і у смт Мирна Долина, де розглядав звернення мешканців заступник начальника управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської ВЦА Роман Кунченко. Зазначимо, що звернення жителів, також стосувалися питань благоустрою.

За результатами прийому громадян заявникам надано відповідні роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених питань.

Усі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання.

Відповіді будуть надані заявникам у встановлений чинним законодавством строк.