Питання у житлово-комунальній сфері обговорили на діалоговій зустрічі у Лисичанську

Минулої п’ятниці, 3 вересня, відбулась діалогова зустріч посередників ГІСМАОВК з керівництвом управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської ВЦА, керівниками Лисичанського комунального автотранспортного підприємства 032985 та Лисичанської житлово-експлуатаційної контори № 5.

Програма зустрічі була присвячена обговоренню проблемних питань у житлово-комунальній сфері м. Лисичанська, які мепінговані на платформі ГІСМАОВК, зокрема, спільно обговорили стан та актуальність проблемних питань, а саме:

  • — предконфлікт мешканців Лисичанську з місцевою владою з приводу будівництва заводу по переробці сміття;
  • — масові акції протестів проти підвищення комунальних тарифів в м. Лисичанськ;
  • — руйнування житлової багатоповерхівки, м. Лисичанськ;
  • — проблема водовідведення м. Лисичанськ.
  • — проблеми поширення кажанів у м. Лисичанськ.

Представники управління житлово-комунального господарства звернули увагу, що на офіційному вебсайті Лисичанської міської ВЦА https://lis.gov.ua/ здійснюється висвітлення та інформування мешканців про актуальні питання міста. В ході зустрічі кожній мепінгованій ситуації було приділено увагу при обговоренні та надано інформацію щодо поточного стану.

Уповноваженими представниками комунальних підприємств та Управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської ВЦА було висловлено готовність до подальшої співпраці з посередниками ГІСМАОВК з проблемних питань для пошуку спільних шляхів вирішення.