У Лисичанській територіальній громаді пролунали перші дзвоники

 Сьогодні, 1 вересня, у 25 загальноосвітніх навчальних закладах Лисичанської територіальної громади пролунали перші дзвоники, проголошуючи початок нового учбового року. Понад 9 тисяч школярів громади у День знань переступило шкільний поріг, а вперше сьогодні сіли за парти – 763 першокласника.

Традиційно керівництво міста не оминуло своєю увагою День знань. Цьогоріч керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка зі своїм заступником Євгеном Наюком завітали на свято Дня знань до багатопрофільної гімназії. На святі першого дзвоника також були присутні директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк та заступник голови Сєвєродонецької районної ради Едуард Щеглаков.

 

 Очільник громади на святковій лінійці привітав учнів та педагогів із початком учбового року та побажав школярам успіхів та високих досягнень у навчанні, цікавого та яскравого шкільного життя.

«Наснаги у навчанні та здоров’я, нехай новий навчальний рік пройде без карантинів», – підсумував Олександр Сергійович.

Після святкової лінійки у багатопрофільній гімназій керівництво міста завітало до ЗОШ №12, де Олександр Заїка особисто привітав із початком нового учбового року ученицю 6-го класу Поліну Матус, доньку загиблого захисника України Олександра Матуса. Очільник громади побажав дівчинці успіхів у навчанні, вірних друзів і гарних вчителів та подарував рюкзак та шкільне приладдя.

Окрім того, цього святкового вересневого дня Олександр Заїка та Євген Наюк відвідали НВК «Гарант». Пройшлися кабінетами учбового закладу, привітали учнів та вчителів з Днем знань.