Що турбує лисичан: Сергій Гайдай провів особистий прийом у Лисичанську

Перебуваючи у Лисичанську, очільник Луганщини Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян.

Тематика звернень громадян до голови ОДА є певним індикатором проблем громади. Підтверджуючи це твердження, лисичани найбільше скаржилися на якість автодоріг міста та прилеглих територій, відновлення мостів після активних бойових дій 2014 року.

Жителька міста Привілля звернулася до голови облдержадміністрації з проханням посприяти відновленню автодороги, що сполучає її місто з центром Лисичанська. Сергій Гайдай наголосив на необхідності найшвидшого ремонту дорожнього покриття, проте зазначив, що цей шлях має статус місцевого значення, а тому має бути відновлений за рахунок міського бюджету. Проте він запевнив жінку, що докладе зусиль для віднайдення коштів для реалізації цього проєкту.

Одночасно дві жительки Лисичанська звернулися з одним проханням – відремонтувати мости поблизу колишнього содового заводу. Голова облдержадміністрації озвучив наступні кроки до вирішення проблеми: взяти усі мости на баланс міської громади та готувати проєктно-кошторисну документацію на виконання ремонтних робіт. Ці дії допоможуть не втратити дорогоцінний час у разі затвердження програми фондами фінансування.

Чоловік, дружину якого було поранено під час бойових дій, і через це вона втратила рухову активність, звернувся до Сергія Гайдая по допомогу. За словами чоловіка, він докладає максимум зусиль для її реабілітації і соціалізації. Проте родина заявників проживає на п’ятому поверсі, а цей факт завдає багато клопоту та незручностей. Він звернувся з проханням придбати мобільний сходинковий підйомник. Очільник Луганщини сказав, що звернеться до представників міжнародних організацій для придбання «сходинкохода».