Ще одна особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, матиме власне житло

 Сьогодні, 3 лютого, у військово-цивільній адміністрації (далі - ВЦА) м. Лисичанська відбулось засідання міської комісії з питань визначення потреби в субвенції на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Засідання проведено службою у справах дітей під головуванням заступника керівника ВЦА м. Лисичанськ Євгена Наюка.

Під час засідання розглянуто питання про надання дозволу особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку ВЦА м. Лисичанська на перерахування коштів із спеціального рахунку, як оплати за відповідним договором купівлі-продажу квартири.

За підсумками обговорення члени комісії вирішили надати вищезазначений дозвіл.

Зазначимо, що за рахунок субвенції 2020 року з державного бюджету придбано житло для двох осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування та протягом поточного року планується придбання житла ще п’яти особам даної пільгової категорії.