Щодо роботи Адміністративної комісії при військово-цивільній адміністрації міста Лисичанськ

Сьогодні, 21 січня, відбулось засідання Адміністративної комісії при військово-цивільній адміністрації (далі — ВЦА) міста Лисичанськ Луганської області під головуванням заступника голови комісії Світлани Шенькарук.

На засіданні комісії було розглянуто 11 протоколів про адміністративні правопорушення, складених Лисичанським ВП ГУНП в Луганській області. Зокрема, за скоєння правопорушення, передбаченого Кодексом України про адміністративні правопорушення ст.152 — порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів; ч.1 ст.182 — порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях; ст.183 — завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

За результатами розгляду до адміністративної відповідальності притягнуто 9 осіб, накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на суму 2516,00 грн.

Адміністративна комісії при ВЦА м. Лисичанська