У Лисичанську привітали вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей із Днем Святого Миколая

Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, керівник військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська Олександр Заїка та його заступники Ольга Венгер та Євген Наюк, а також керівник ЛЖЕК№ 6 Дмитро Працюк завітали до Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, де отримують соціальний захист діти з усієї Луганської області, які опинилися в складних життєвих обставинах. Також Центр забезпечує утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Посадовці привітали вихованців із Днем Святого Миколая Чудотворця і побажала у цей світлий день здійснення найзаповітніших бажань і щирих сподівань, міцного здоров’я і родинного затишку.

І як же в цей казковий день без подарунків?! За ініціативи керівника ВЦА м. Лисичанська Олександра Заїки Центру було подаровано пасажирський мікроавтобус марки ГАЗ. Також приємним сюрпризом стали для дітей повітряні кульки і солодощі.

Окрім того, від служби у справах дітей ВЦА м. Лисичанська та колективу ЛЖЕК№ 6 підопічні отримали безліч іграшок та смаколиків.

Вдячні вихованці Центру подарували своїм гостям-благодійникам святкові номери художньої самодіяльності.