У Лисичанську відкрилась лікувальна соляна кімната

 Відвідати соляну печеру, не виїжджаючи за межі міста, - тепер така можливість є у кожного лисичанина. Минулого тижня Лисичанська міська організація Товариства Червоного Хреста України впровадила у життя проєкт «Соляна кімната».

Соляна кімната — це спеціально обладнане приміщення, призначене для проведення процедур галотерапії, фізіотерапевтичного методу лікування та реабілітації штучно створеним соляним мікрокліматом.

Дихання випарами солі визнано ефективним засобом у лікуванні хвороб та профілактики захворювань. Перебування у такому приміщенні позитивно впливає на нервову систему людини та діє як заспокійливе.

Повітря усередині кімнати в 10 разів чистіше, ніж зовні!

Галотерапія рекомендована для:

- загальної реабілітації і оздоровлення організму;

- очищення й лікування дихальних шляхів;

- оздоровлення системи кровообігу і лімфотоку;

- сприяння виведенню шлаків;

- стабілізації обмінних процесів;

- отримання косметологічного ефекту;

- омолодження, лікування захворювань шкіри;

- профілактики целюліту;

- досягнення антистресової та антидепресивного ефекту;

- для лікування всіх видів алергії і її профілактики.

Висока ефективність галотерапії спостерігається під час лікування дітей!

Використання галотерапії доцільне в якості додаткового лікування та реабілітації в період після перенесеної гострої респіраторної інфекції верхніх та нижніх дихальних шляхів (риніт, синусит, фарингіт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, пневмонія).

Щоб подихати цілющим повітрям, зовсім не обов’язково їхати далеко. Такі процедури доступні за адресою: м. Лисичанськ, пр. Перемоги, 56 (Лисичанська міська поліклініка) ІІ поверх, кабінет №24.

Вартість 1 сеансу відвідування соляної кімнати - 50 гривень.

Час сеансу — 40 хвилин.

Вікові обмеження - дітям від 3+ років.

Попередній запис за телефонами: 050 839 02 99; 095 259 62 53.

Нагадаємо, що проєкт «Соляна кімната» став можливий у Лисичанську завдяки підтримці Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та безпосередньо авторці проєкту, голові міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяні Бабич.