Ми починаємо КВК...

Веселі та кмітливі студенти Лисичанська, вчора, 11 грудня, у міському Палаці культури зібралися на фестиваль-конкурс КВК, що проходив під гаслом «Серце б’ється в такт». Цього року за звання найкращих та найжартівливіших змагалися чотири команди: «ЛСД» (Лисичанський промислово-технологічний коледж), «Ukrainian teachers» (ВП «Лисичанський педагогічний коледж»), «Инь — Янь» (Лисичанський професійний торгово-кулінарний ліцей) та «Формула жизни» (ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей»).

За перебігом гри спостерігали гості: заступник міського голови Ігор Ганьшин, начальники відділів культури та у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Людмила Ткаченко та Ніна Нєцвет; члени журі: Євген Назаров — директор центру професійно-технічної освіти, Голова Луганського обласного благодійного фонду «Серце до серця», Дмитро Карауланов — депутат Лисичанської міської ради, Валерія Козинська — директор Палацу культури ім. В. Сосюри, Стела Бородавкіна — керівник театрального колективу «Смайл» (ПК ім. В. Сосюри), Станіслав Свистун — гитарист (група «PastPresent»); молодь — найпалкіші вболівальники; мешканці міста.

У яскравих різноманітних конкурсах команди показали своє почуття гумору, артистизм, вміння рухатися на сцені, запалювати глядацькі емоції та налаштовуватися на позитив.

Учасники шуткували на гострі соціальні теми, пародіювали відомих зірок, пропонували глядачам старенькі казки на новий лад та гучно співали пародії на відомі сучасні хіти.

За підсумками трьох конкурсів: привітання, СТЕМ та музичне домашнє завдання, переможцями стали:

І місце — команда «Ukrainian teachers»;

ІІ місце — команда ЛСД;

ІІІ місце — команда «Инь — Янь».

За спеціальними номінаціями:

«Наймузичніша команда» — команда «Ukrainian teachers»

«За командний дух» — команда «Формула жизни»;

«Найкращий жарт» — сценка «Красна шапочка» (команда «Ukrainian teachers»);

«Найкраща актриса» — Карина Соробчан (команда «Формула жизни»);

«Найкращий актор» — Влад Малих (команда «Инь — Янь»);

«Найкращий музичний номер» — номер Maruv (команда ЛСД).

Грамоти та призи від Лисичанської міської ради стали гарними подарунками для всіх переможців.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради висловлює подяку за небайдужість та креативність всім активним навчальним закладам міста, які долучилися до фестивалю КВК.

Фото у фотогалереї (31 шт.)