Зовнішня політика України та особливості співпраці з міжнародними партнерами

За такою назвою, з 6 по 8 серпня, у Сєвєродонецьку відбувся тематичний семінар, у якому взяла участь делегація Лисичанської міської ради на чолі з першим заступником міського голови Андрієм Шальнєвим.

Захід відбувся за участю лекторів — директора та заступника директора Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС Сергія Корсунського і Євгенії Габер та провідного фахівця Регіонального відділення ДАУ в Одесі Дарії Асташенкової, а також Керівника Центру інформації та документації НАТО (2010 — 2017) Наталії Немилівської.

Зазначимо, що семінар реалізовано в межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії за підтримкою Луганської обласної державної адміністрації.

З основами аналітичної та дипломатичної роботи, організаційно-протокольним забезпеченням зустрічей за участі міжнародних партнерів, особливостями ведення переговорів з іноземними партнерами, формуванням та реалізацією зовнішньої політики України, стратегічними комунікаціями та публічною дипломатією ознайомили слухачів лектори ДАУ та за результатами навчання видали сертифікати.