Шановні працівники торгівлі!

Від щирого серця вітаємо Вас з вашим професійним святом!

Сьогодні важко уявити собі наше життя без сфери торгівлі та послуг, яка формує середовище комфорту і добробуту, розвиває партнерство виробників і торгових мереж, задовольняє нагальні потреби населення.

Головний капітал будь-якої галузі — це її працівники: професійні, небайдужі, творчі люди, віддані свій справі. Серед вас, шановні друзі, такі люди становлять більшість. Увага і доброзичливість до людей, компетентність і професіоналізм працівників торгівлі та громадського харчування — завжди буде візитівкою Лисичанська.

Також хочеться подякувати ветеранам галузі, які віддали десятки років своїй роботі, а зараз є досвідченими наставниками. Прийміть найщиріші слова подяки за сумлінну працю та відданість своїй справі.

Від вашої злагодженої діяльності залежить високий рівень культури обслуговування і гарний настрій жителів міста. У святковий день бажаємо вам добробуту та успіхів! Нехай нагородою за вашу нелегку працю завжди буде визнання покупців та їх добрі слова і вдячні посмішки на вашу адресу!

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет