«Без сім’ї немає щастя на землі»

Під такою назвою, сьогодні, 15 травня, у міському Палаці культури пройшов урочистий захід, присвячений Міжнародному дню сім’ї та Дню матері.

На свято завітали міський голова Сергій Шилін та його заступник Ігор Ганьшин, начальники відділів культури та у справах сім’ї, молоді та спорту Людмила Ткаченко і Ніна Нецвєт, депутати міської ради, школярі разом з батьками та мешканці міста.

Захід почався жвавим патріотичним флешмобом учнів школи № 3 біля Палацу культури.

Надалі усіх чекала насичена концертна програма. Талановиті артисти у вишуканих костюмах дивували глядачів веселими хореографічними номерами, українськими композиціями, майстерними танцями та чудовим співом.

Під час заходу міський голова Сергій Шилін привітав присутніх з Міжнародним днем сім’ї та Днем Матері — святами, що народилися з безмежної любові та вдячності, а також побажав щастя та добробуту, душевного спокою та любові, миру та затишку кожній родині.

Звертаючись до молоді Сергій Іванович закликав шанувати й любили своїх батьків та пам’ятати, що найкращий подарунок це коли вони поруч.

За вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей матерям сімей Білоусових, Войткових, Кічиних, Мітьолкіних, Арусханян, Сухорських, Андрєєвих, Рожиних очільник міста вручив Грамоти та подарунки від Лисичанської міської ради та кондитерського цеху «Кураж».

До привітань приєдналась Нора Арусханян — представник кондитерського цеху «Кураж». Вона побажала всім присутнім миру, любові, щастя та вручила цінний подарунок для сім’ї Ковриженко.

Дружня і по домашньому тепла атмосфера панувала в залі протягом всього свята, адже все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї, з батькової щедрої руки, з материнського ніжного слова.

Фото у фотогалереї (19 шт.)