Вітаємо директора ТОВ «Лайон» Галину Кузьмівну Костенко з ювілеєм!

Вчора, 12 листопада, перший заступник міського голови Андрій Шальнєв та начальник управління економіки міської ради Олександр Некрасов від іменні Лисичанської міської ради та її виконавчого комітету привітали директора ТОВ «Лайон» Галину Кузьмівну Костенко з ювілеєм.

Андрій Шальнєв побажав Галині Кузьмівні міцного здоров’я, щастя, довголіття, невичерпної наснаги та нових професійних досягнень і вручив медаль «За заслуги перед містом Лисичанськ».

Зазначимо, що життєвий шлях Галини Костенко є прикладом відданого служіння громаді міста. З її ім’ям пов’язана ціла епоха хімічної галузі нашого міста. За більш ніж 50 років роботи підприємство під керівництвом Галини Кузьмівни здобуло репутацію виробника високоякісної та надійної продукції знаної і за межами нашої держави. Сьогодні, завдяки її невичерпній енергії та ентузіазму, ТОВ «Лайон» продовжує активну роботу і пропонує біля 20 видів гумотехнічних виробів, що застосовуються в технологічних процесах, будівництві, сільському господарстві та побуті.