Шановні мешканці Лисичанська, Новодружеська та Привілля!

Щиро вітаємо вас з державним святом — Днем Незалежності України!

26 років тому Україна стала незалежною державою та почала самостійно творити власне життя. Проголошення Акту незалежності продемонструвало рішучість народу будувати свою державу, до якої йшли покоління українців через терени століть, випробування, здобутки і протиріччя, перемоги та трагедії.

У найскладніші періоди історії української держави її незмінно рятували міцність духу, стійкість і згуртованість народу, який завжди був єдиний в головному — в прагненні зробити Вітчизну незалежною, сильною і красивою. Ми пишаємося нашою історією і культурою, природним розмаїттям і багатством, своїми досягненнями в економіці, науці, мистецтві та спорті. Але головним багатством нашої землі були і залишаються люди.

Цей день — привід згадати про подвиги наших батьків і дідів, привід задуматися про сьогодення і майбутнє Вітчизни, про свій обов’язок перед наступними поколіннями, про те, що ми зробили і що ще належить зробити для того, щоб завтрашній день України був світлим та радісним, і наша рідна країна, в якій жити та зростати нашим дітям, була сильною державою.

Майбутнє України сьогодні будує кожен з нас. І нам необхідно докласти ще багато спільних зусиль у справі подальшого утвердження української державності, розбудови громадянського суспільства, забезпечення соціально-економічного та культурного розвитку країни, належного рівня життя людини. А головна наша мета і мрія — це досягнення миру на рідній землі, бо визначальним чинником розквіту України є мир і суспільна злагода, громадянське порозуміння і єдність українців.

В цей святковий день бажаємо всім здоров’я і миру, достатку та сімейного добробуту, успіхів і досягнень у всіх добрих починаннях. Нехай кожен день додає енергії, натхнення та впевненості в своїх силах для нових звершень на благо рідної Батьківщини.

Зі святом вас, дорогі земляки!

Лисичанський міський голова Сергій Шилін

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет