У Лисичанську завершився міський етап ХІІ Всеукраїнської благодійної акції "Від серця до серця"

Сьогодні, 11 квітня, в Лисичанському державному горно-індустріальному коледжі відбулось підведення підсумків міського етапу ХІІ Всеукраїнської благодійної акції «Від серця до серця» до якої залучились студенти професійних ліцеїв, вищих навчальних закладів І—ІІ рівня акредитації та Донбаського державного технічного університету (ДонДТУ).

 

В заході взяли участь представник Всеукраїнського благодійного фонду «Від серця до серця» в Луганській області Євген Назаров, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт та учнівська молодь міста.

Зазначимо, що за ініціативи молоді розпочався міський етап акції зі збору коштів під час благодійного ярмарку в рамках святкування закінчення масляного тижня та проводів зими. Мешканці та гості міста мали змогу придбати роботи, виготовлені власноруч студентами. Потім збір коштів проходив в стінах навчальних закладів міста.

Сьогодні представники професійних ліцеїв, вищих навчальних закладів І—ІІ рівня акредитації та ДонДТУ передали зібрані кошти у сумі 3800 гривень 35 копійок Євгенію Назарову, які будуть направлені на придбання обладнання для дитячих лікарень.

За участь у проведенні ХІІ Всеукраїнської благодійної акції «Від серця до серця» та розвиток благодійності в Україні, за оптимізм та віру у добру справу, за доброту та безкорисність, за щирість вчинків до людей, що потребують допомоги, за піклування про майбутнє всі професійні ліцеї, вищі навчальні заклади І—ІІ рівня акредитації та ДонДТУ, а також Ніна Нецвєт отримали Подяки з рук Євгена Назарова.

Окрім того, Євген Назаров звернуся до присутньої молоді з ініціативою створення Молодіжної ради Луганщини.

Зазначимо, що на базі Лисичанського державного горно-індустріального коледжу ця благодійна подія проводиться вже другий рік поспіль. Відділ сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради висловлює велику подяку студентам та викладачам коледжу за підготовку та проведення фіналу міського етапу акції.