У Лисичанську відбувся благодійний ярмарок "Добро своїми руками"

22 та 23 грудня у рамках відкритої родинної студії «Дивосвіт» пройшов передноворічний благодійний ярмарок «Добро своїми руками», який вже третій рік поспіль організовують педагоги та вихованці Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді (ЛЦНТТУМ).

Проведена акція вкотре довела, що байдужих не має. На продаж вихованці ЛЦНТТУМ та їх педагоги виставили різноманітні ялинки, новорічні композиції, іграшки, сувеніри, прикраси, які зробили власноруч. Також організатори дуже вдячні шкільній спільноті, бо поробки, які взяли участь у виставці-конкурсі «Зимові фантазії» було залишено для благодійного ярмарку.

Під час акції було зібрано 1250 грн., які підуть на подарунки та смаколики трьом дітям-сиротам нашого міста.

Зазначимо, що охочих придбати новорічні вироби Handmade було чимало. Є, навіть, і постійні покупці, які чекають ярмарків з нетерпінням.

Дуже не просто жертвувати своїми інтересами, співчувати комусь, підтримувати, любити та поспішати на допомогу. Це і є прояви людяності, на яку в наш час, нажаль, здатен не кожен. Напевно, саме через це благодійність завжди вважалася найвищою людською чеснотою. Тому, нехай ніколи не міліє ваше море доброти, а зерна любові та добра, посіяні в серця ваших дітей, ростуть рясним та щедрим врожаєм.

Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді