Здоровим бути модно

За спільної ініціативи обласного відділення НОК України, обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту, відділу освіти Лисичанської міської ради 4 грудня у місті Лисичанську відбувся відкритий загальноміський «Олімпійський урок», присвячений 25 річчю олімпійського руху в Україні.

У спортивній залі ЗОШ № 14 зібралися представники всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста. У гості до юних спортсменів на урочисте відкриття завітали заступник начальника відділу освіти Ірина Чумак, начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Віктор Острєцов, голова Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Кравченко, майстер спорту міжнародного класу з греблі Геннадій Нєцвєт.

Гості побажали учням бути сильними, здоровими, успішними в спорті та навчанні.

В рамках уроку пройшли змагання для учнів 3-4 класів «Веселі старти». Другим етапом заходу був олімпійський урок, який провів для учнів 7-9 класів Микола Кравченко. Підсумком уроку стала вікторина з популяризації олімпійського руху в Україні. Учасники «Олімпійського уроку» були відзначені пам’ятними призами від обласного відділення НОК України,

Відділ освіти Лисичанської міської ради