Шановні мешканці міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля!

14 жовтня у свято Покрови Пресвятої Богородиці вся країна відзначає свято — День захисника України, адже ця традиція вшанування нашого війська бере свій початок ще із часів Київської Русі та козаччини.

Це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також нагода згадати звитяги предків, які своїми ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність.

Користуючись нагодою, щиро вітаємо воїнів усіх силових відомств, добровольчих підрозділів, а також ветеранів та майбутніх оборонців України. Хоча, сталося так, що у наш час захисниками України є не лише військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною професією чи волонтерською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, інформаційний захист держави.

Ми віримо, що Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди, адже Ви — гарант стабільності та безпеки України.

Бажаємо Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Лисичанська міська рада