Лисичанська громада вітає своїх спортсменів та тренерів з Міжнародним днем спорту

Щорічно 6-го квітня Світ відзначає Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Це свято підкреслює важливість і необхідність спорту для суспільства, держави та всієї міжнародної спільноти.

З початком повномасштабного вторгнення двоє тренерів КЗ «Лисичанська міська дитячо-юнацька спортивна школа» взяли до рук зброю та стали на захист нашої рідної Країни.

✅Лифар Андрій Миколайович – тренер-викладач зі стрибків на батуті та акробатичній доріжці. Саме він відродив свого часу цей вид спорту на Луганщині. Був ініціатором створення відділення спортивної акробатики, а згодом і стрибків на акробатичній доріжці в Лисичанській міській ДЮСШ. Його вихованці неодноразово ставали переможцями та призерами всеукраїнських змагань.

✅Салахетдінов Андрій Хамзянович – тренер-викладач з веслування на байдарках і каное, голова Лисичанського міського фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Приймав участь у змаганнях з веслування на байдарках і каное серед ветеранів. Багато років працював керівником фізичного виховання в Лисичанському медичному коледжі. Все своє життя Андрій Хамзянович присвячує спорту, його вихованці неодноразово ставали переможцями та призерами обласних змагань.

Лисичанська громада пишається Вами та бажає якнайшвидше повернутись додому живими, здоровими та з Перемогою!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!