Спортсмени міської ДЮСШ показали найкращі результати у змаганнях з айкідо

 Минулої суботи, 29 січня, в спортивній залі на вул. Європейській, 87, м. Лисичанська, пройшов відкритий чемпіонат міста з Айкідо.

В змаганнях взяли участь 3 команди, 70 спортсменів: спортсмени міської ДЮСШ, айкідоки клубу «Марубасі» (м. Лисичанськ) та спортсмени з айкідо м. Харкова.

Усього було проведено 159 поєдинків, з яких – 66 за номінаціями: «Сінай» – меч, «Сінай нітто рю» – 2 меча, «Ярі» – спис – змагання зі зброєю; 54 – в номінаціях «Хайшитцу» і «Понітеру», де спортсмени змагалися у спритності. У 19 поєдинках айкідоки змагалися проти озброєної ножем людини в номінаціях «Танто Тайсабакі» та «Танто Рандрі». Ще 20 поєдинків проведено в вільних та показових виступах на «Опен Ката» та «Ніні дорі».

Найбільш результативними були спортсмени міської ДЮСШ.

По три перших місця вибороли – Захар Нечволод, Володимир Сівіркін, Савелій Біловольченко та Андрій Мартинов.

По два перших місця у Олександри Васильової, Романа Петрова, Матвія Молчанова, Михайла Мєсьянінова, Вадима Кошарного, Дмитра Левадного, Михайла Надтоки, Анни Надолько, Милани Білянської, Дмитра Решетняка та Ангеліни Корчагіної (Клуб «Марубасі»).

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА. Підготували спортсменів Михайло Глоба та Інна Лесько.

Відділ молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА