Вітаємо переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Созвездие Святогорья»

14 жовтня 2012 року у м. Святогорськ Донецької області відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Созвездие Святогорья», у якому взяли участь колективи та солісти Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1.

За підсумками фестивалю-конкурсу у номінації інструментальне виконання у віковій категорії 12-14 років I місце посіла Аліна Гриценко (викладач Духновська О.Г., концертмейстер Матушкіна В.О.), III місце посів зразковий дитячий інструментальний ансамбль «Скерцо» (керівник Сидоренко В.В.). У віковій категорії профі інструментальний дует «Русь» у складі Валерія Сидоренко, Олександра Могільнікова та тріо викладачів «Рапсодія» у складі Валерія Сидоренко, Маргарити Погрібної та Олени Духновської поділили ІІ місце.

Фестиваль проводиться з метою виявлення і підтримки нових молодих талантів за підтримки всеукраїнської асоціації талановитих дітей та молоді «Звездный путь». Участь у заході беруть художні колективи та солісти хореографічних, вокальних, хорових, інструментальних, джазових, циркових, театральних жанрів з України, Росії, Білорусії та інших країн.

Відділ культури Лисичанської міської ради