Працівники культури Лисичанської міської територіальної громади завершили навчання у Дніпрі

Минулий вівторок, 30 листопада, став завершувальним у навчанні працівників культури Лисичанської міської територіальної громади в рамках обміну досвідом у Дніпрі.

Навчання відбувалося за двома локаціями — для бібліотекарів та для клубних працівників.

Отже, фахівчинь Лисичанської центральної бібліотеки зустрічали у Дніпровській міській центральній бібліотеці, де було проведено «АНТИ ТРЕНІНГ: NEформальне спілкування NEформатних людей».

Найбільшим винятковими та цікавим для присутніх стали прямі ефіри з лисичанських BiblioHub та FreedomHub мережі MyFoxHub у вигляді онлайн-екскурсії. Учасники заходу мали змогу роздивитися приміщення, познайомитися з можливостями та побачити інноваційні активності, які проходять у хабах.

А от працівників Палацу культури ім. В.М.Сосюри м. Лисичанськ дніпряни зустрічали у творчому просторі «Арт-територія». Це єдиний культурний центр, який об’єднує в собі 11 клубних закладів.

Лисичанські працівники культури презентували форми та методи роботи закладів культури нашої громади. Спілкування здебільшого відбувалося у неформальних обставинах з обговоренням спільних питань діяльності закладів. Для учасників навчання проводилися різноманітні тренінгові вправи, які допомагають у розвитку та залученню більшої кількості відвідувачів.

 Спілкування вийшло жвавим та корисним для всіх учасників тренінгу. Наприкінці заходу лисичани подарували колегам сувеніри: фірмові ручки, календарі, брелоки та іграшки тигренят, виготовлені власноруч у гуртках.

Сподіваємося, що отримані знання, досвід та натхнення нададуть Лисичанським діячами культури більше наснаги до нових звершень.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА