Представники «BIBLIOHUB» Лисичанської центральної бібліотеки – учасники Всеукраїнського тренінгу

 Минулого тижня, з 24 по 26 листопада, представники «BIBLIOHUB» Лисичанської центральної бібліотеки Владислав Кособук та Марина Радюшина взяли участь у Всеукраїнському тренінгу, який пройшов у с.Карапиші Київської області.

На початку заходу присутніх привітала заступник міністра молоді та спорту України Марина Попатенко та розповіла про вагомі кроки держави на шляху розвитку молодіжної політики. Звертаючись до учасників тренінгу, пані Марина мотивувала підтримувати молодіжний рух в Україні, що важливо для розбудови міцної держави.

Далі начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв побажав учасникам впроваджувати в роботі молодіжних центрів своїх громад знання, отримані під час тренінгу.

Протягом трьох днів представники молодіжних центрів (хабів) країни опановували нові знання щодо проектного менеджменту за допомогою професійних тренерів — членів Київського обласного молодіжного центру.

Завдяки тренінгу команда «BIBLIOHUB» отримала нові інструменти для підвищення спроможності в забезпеченні активної участі молоді в діяльності хабу.

Зазначимо, захід відбувся за підтримки програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні та Посольства Великої Британії в Україні.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА