30 вересня – 180 років з дня народження Михайла Петровича Драгоманова

 Вчора, 30 вересня, в закладах культури Лисичанської міської територіальної громади відзначали 180-у річницю з дня народження видатного мислителя і вченого зі світовим ім’ям, одного з найвідоміших українських громадських діячів та письменників минулого століття Михайла Петровича Драгоманова.

До цієї дати в бібліотеках проведено низку заходів: літературний акорд «Я син народу, що в гору йде...», бесіда «Українець зі вселюдськими тенденціями та ознайомча хвилинка «Великий філософ».

Під час заходів присутні дізналися про біографію, внесок у політичний рух та цікаві факти з життя видатного українського публіциста, історика, філософа Михайла Петровича Драгоманова.

Також в багатофункціональному просторі GC HUB Лисичанського міського ПК для мешканців міста відбулася інформаційна година «Справжній патріот». Переглянувши презентацію, присутні дізналися аспекти життя і діяльності мислителя, прослухали цитати видатних українців про роль Михайла Драгоманова у розвитку українського інтелектуального руху і сучасних дослідників та про вплив цього діяча на формування нації.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА