У закладах культури Лисичанська відбулась низка заходів до Дня Соборності України

День Соборності України — це велике державне свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

З цієї нагоди в закладах культури міста відбулась низка інформаційно-просвітницьких заходів, а саме літературно-історичні мандрівки, історичні уроки, усні журнали та багато іншого. Також до уваги користувачів бібліотек були підготовлені тематичні експозиції «Соборність — єдність України», «День Соборності — символ свободи та єднання України», «Україна навіки соборна» та «Волі народної дзвін», на яких була представлена художня та документальна література, присвячена цим подіям.

З метою відродження духовності, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини, в школах естетичного виховання до цієї дати відбулись святкові концерти, під час яких були виконані твори українських композиторів-класиків та сучасних авторів, українські народні пісні — у виконанні творчих колективів, учнів та викладачів шкіл.

Відділ культури Лисичанської міської ради