12 листопада - громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації

На виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», відповідно до розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації від 17.02.2021 № 164, керуючись абз. 4 ч.1 ст.1, п.п.1,8 ч.3 ст.6 ЗУ «Про військово-цивільні адміністрації», Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області (далі — Лисичанська міська ВЦА) повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення містобудівної документації: Детальний план території в межах вул. Текстильна та вул. Кільцева, в районі житлового будинку № 12 кварталу 40 років Перемоги у місті Лисичанськ Луганської області..

Підстава розроблення: розпорядження керівника ВЦА міста Лисичанськ Луганської області від 17.02.2021 № 164 «Про розробку детального плану території в межах вул. Текстильна та вул. Кільцева, в районі житлового будинку № 12 кварталу 40 років Перемоги у місті Лисичанськ Луганської області».

Замовник проєкту: управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА.

Розробник проєкту: ПНВКФ «Техносервіс», м. Рубіжне. Головні архітектори проєкту — Харчов М.О., Медяник І.Ю.

Мета проєкту: упорядкування існуючої забудови, визначення планувальної організації і розвитку території в межах забудови, з урахуванням вимог генерального плану м. Лисичанськ та положень затвердженої містобудівної документації під розміщення та постійну діяльність органів та підрозділів ДСНС.

Місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації:

— відділ архітектури та містобудування управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62, каб. № 33 (з понеділка по четвер з 08.00 до 17.00, п’ятниця з 08.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 13.48) або за телефоном: (06451) 7-30-24.

— офіційний вебсайт Лисичанської міської ВЦА https://lis.gov.ua у розділі «Містобудівна документація» — «Громадські слухання».

Строк подання пропозицій: 30 днів з моменту опублікування проєкту містобудівної документації на офіційному веб-сайті Лисичанської міської ВЦА http://lis.gov.ua, а саме: до 1 грудня 2021 року (включно).

Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції подаються письмово на адресу: 93100, Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62.

Пропозиції мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Публічне громадське обговорення відбудеться о 14.00 12 листопада 2021 року за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. М. Грушевського, 7.

Відповідальна особа за розгляд пропозицій — начальник управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА Світлана Земляна.

Управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА