Протягом тижня до Лисичанської міської ради надійшло 37 звернень громадян

Протягом тижня, з 10 по 16 квітня, до Лисичанської міської ради надійшло 37 звернень громадян, із яких: 15 — письмові, 22 — дзвінки до Урядової гарячої лінії. На адресу вищих органів влади надійшло 1 звернення.

Найбільш актуальними у зверненнях громадян залишаються питання проведення ремонтів та усунення поривів магістральних трубопроводів водопостачання, усунення заторів у каналізаційних колодязях, обрізки старих дерев, освітлення вулиць тощо.

Також продовжують надходити звернення громадян із питань соціального захисту населення: надання різних видів матеріальної та соціальної допомоги, призначення соціального працівника для надання соціальних послуг, надання гуманітарної допомоги продуктами харчування.

У зв’язку з введенням карантину, мешканці міста порушували питання про відновлення руху маршрутного таксі №114 до ПАТ «Лисичанський склозавод «Пролетарій» та відмови у госпіталізації через введення карантину хворому на цукровий діабет другого типу.

Всі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Порушень термінів розгляду звернень громадян немає, всі відповіді надаються вчасно.

Окрім того, на сайті Єдиної системи електронних петицій триває збір підписів громадян з актуальних для міста питань.

За інформацією відділу по роботі з листами та зверненнями громадян Лисичанської міської ради